06 22 663 242
Prinsengracht 750 H | 1017 LD Amsterdam
info@attenthorecamakelaars.nl

HET AANKOPEN VAN EEN HORECAONDERNEMING

KORTE LIJNEN

Attent Horecamakelaars is een organisatie met korte lijnen en werkt in een klein team met veel kennis van de horeca!

VEELZIJDIG

Ook juridisch en financieel staan de beste mensen voor u klaar om ervoor te zorgen dat u bij huur of verhuur, koop of verkoop het juiste advies ontvangt.

attent-aankoop-1

Aankoop van een horeca onderneming

U loopt al een tijdje rond met het idee om voor jezelf te beginnen, bent bij diverse panden geweest om te kijken, bekijkt elke advertentie van een te koop staande onderneming, maar weet het niet zeker.

U kan natuurlijk ook gewoon contact opnemen met Attent Horecamakelaars. Middels een gesprek kijken we wat u nu echt wilt en of e.e.a. ook haalbaar is, uw lijstje met mooie zaken lopen we rustig door aan de hand van uw eigen mogelijkheden.

GAAN WIJ SAMEN DE UITDAGING AAN?

De uiteindelijke aankoop van uw “droom onderneming” kan een ingewikkeld proces zijn, maar met een goede begeleiding door ervaren horecamakelaars kan dit u uit handen worden genomen.

  • We bezoeken samen de geschikte onderneming;
  • We kijken samen naar de huidige staat v/d onderneming;
  • We kijken samen of de gevraagde koopsom, maar ook de huurprijs, voldoende mogelijkheden voor u biedt om succesvol te kunnen ondernemen;
  • Indien u ervan overtuigd bent dat u uw juiste bedrijf hebt gevonden, zorgt Attent Horecamakelaars voor de perfecte afhandeling met verkopende partij.
attent-aankoop-2

Graag meer informatie? Dan zijn wij u graag van dienst!